Individuele coaching

Stel je bent midden op zee: bruisende golven, stevige bries en een eindeloze horizon. Je staat aan dek, voelt de deining onder je voeten. Je hebt moeite om te blijven staan. Wat doe je? Dwing je de wind om te gaan liggen? Beveel je de golven om tot bedaren te komen? Zet je jezelf schrap om niet te vallen? Of vertrouw je op je voeten die stevig staan, je benen die soepel meebewegen en je lichaam dat alles weet van balans? Heb je de moed om je over te geven aan de deining, de wind in je haren te voelen en de woeste schoonheid van de zee te ervaren?

We kunnen strijden tegen de deining in ons leven en we kunnen ons eraan overgeven. We kunnen het Leven niet vragen om niet te deinen.

Tijdens een coachingsessie creëert Lucy een warme, open atmosfeer waarin alle ruimte is voor jou. Ruimte voor wat zich nu in je leven aandient. Ruimte om jezelf te ontmoeten en in het hier en nu te landen. Ruimte om het contact met je natuurlijke wijsheid te herstellen en je innerlijke richtingsgevoel te hervinden. Met Lucy als gids ga je op ontdekkingsreis in het land dat jij bent.

 

Tarief

Helaas vergoeden zorgverzekeraars geen coachinggesprekken meer. Mede daarom is het uurtarief laag: € 55,00.