Caldarium

Lucy maakt deel uit van Stichting Caldarium in Nijmegen, een team van betrokken therapeuten die ieder vanuit zijn of haar specialisme ondersteuning bieden bij kanker.

Wanneer je weet dat je kanker hebt is het een hele kunst om in je lichaam (en jezelf!) te blijven vertrouwen. Maar juist nu is het van wezenlijk belang dat je je lichaam niet in de steek laat. Dat je blijft afstemmen en durft te voelen wat er is. Op deze manier kun je het contact met dat deel van jou dat van nature helder en rustig is verdiepen en je zelfherstellend vermogen versterken.

Welk behandeltraject past bij jou? Welke mensen wil je nu om je heen? Hoe blijf je gelijkwaardig gesprekspartner voor medisch specialisten en therapeuten? Hoe vind je de kracht om je te laten leiden door je innerlijke wijsheid en niet door je angst?

Lucy ondersteunt in individuele trajecten mensen die ‘ja’ zeggen tegen de levensveranderende ervaring die kanker kan zijn. Trajecten zijn afgestemd op individuele behoeftes en bestaan uit coachingsgesprekken, mindful lichaamswerk (yoga), ontspanningsoefeningen en meditatie.

caldarium_logo