Over Lucy

lucy januari 2015

Lucy Sarink is 60 jaar en ervaringsdeskundig in meebewegen. Ze is moeder van Eva en Jeroen en oma van Jop en Mats. Een tweede keer borstkanker in 2009 bracht haar ertoe om de wijze signalen van haar hart serieus te nemen en een zelfgekozen genezingspad te bewandelen. Haar leven veranderde ingrijpend. Nog elke dag ervaart Lucy de rijkdom die hartgestuurd leven met zich meebrengt.

Als yogadocent en holistisch coach neemt Lucy je mee op ontdekkingsreis. Met haar brede levenservaring en aardse wijsheid begeleidt ze je bij al je levensvragen. Lucy is een ervaren gids naar fysieke en niet-fysieke beweeglijkheid. Ze staat naast je in jouw beweging naar kracht en flexibiliteit, naar natuurlijke intelligentie en levenslust. Het is haar een groot genoegen om je versteld te laten staan van jezelf. Haar humor en onorthodoxe levenswijsheden verbreden en verdiepen het perspectief op jezelf en je leven.

Leidt deze ontdekkingsreis naar gezondheid en geluk? Het is maar hoe je tegen deze begrippen aankijkt. Wanneer voor jou gezondheid de afwezigheid van ziekte of gebreken betekent zeg ik ‘nee’. Net zoals wanneer voor jou geluk de afwezigheid van pijn en verdriet betekent. Trouwens, het is nog maar de vraag of er wel een weg naar gezondheid en geluk bestaat. (‘Meebewegen met kanker – Van strijd naar overgave’, Lucy Sarink, Ankh Hermes september 2015.)

 

Opleidingen, o.a.:

Transpersoonlijke psychotherapie: Centrum Boswijk, Hurwenen

Dru-yogadocent: Dru Netherlands, Arnhem

Coach: Academie voor coaching en counseling, Arnhem